Distriktsårsmöte 2018

Distriktsårsmöte 2018 - 18 - 19 maj

SKU:s distriktsårsmöte med läger

Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk organisation och behöver därför ha ett årsmöte varje år. Alla medlemmar har rätt att vara med och påverka, vilket bidrar till att vi satsar på att anpassa årsmötet till barn födda år 2010 eller tidigare


Det har blivit dags för distriktsårsmöte med läger igen. Som alla aktiviteter i regi av Svenska Kyrkans Unga är också ett syfte att vara en öppen gemenskap där barn och unga får upptäcka och dela kristen tro. För barn och unga mellan 7 och 30 år.
I år samlas vi på stiftsgården Stjärnholm för ett par roliga och innehållsrika dagar. Vi hoppas på en helg fylld av kloka beslut, skratt, gemenskap och glädje. Nytt för i år är att vi anpassar vårt distriktsårsmöte till dig som är född 2010 eller tidigare. Under helgen kommer vi därför att jobba med stora och lilla utskottet.

Att ha årsmöte innebär att man ser tillbaka på året som gått, bestämmer hur det nya året ska få se ut (t.ex. om vi ska ha fler eller färre läger) och att man väljer vilka som ska få bestämma under det kommande året. De som bestämmer under året kallas för distriktsstyrelsen och det är bland annat de som planerar alla läger och annat roligt som händer under ett år.

Själva årsmötet kommer att hållas under lördagen den 19 maj.

Tid och plats: 

Lägret kommer att vara mellan 18 och 19 maj (Incheckning 17.00 fredagen den 18 maj), med möjlighet att stanna till söndagen 20 maj, på Stjärnholms stiftsgård. Själva årsmötet hålls 19 maj, och du är välkommen att delta på årsmötet utan delta i lägret, om du så önskar.

Kostnad:

 Lägret och årsmötet är gratis, men om du vill stanna på söndagen efter lunch behöver du betala 200kr.

Anmälan:

Anmäl dig här senast 4 maj!

Kontaktperson:

 Vid frågor, kontakta konsulent , tfn 0152-234 58


Vi ses på där! <3